tisdag 26 maj 2009

Oscar växer så det knakar!!!

Igår var vi bvc med Oscar. Han vägde 3815 och var 52,5 lång!!!! Han har gått upp 500g och 2,5 cm på 9 dagar.... Hoppas att han inte fortsätter att gå upp i den takten
Sen åkte vi till Stalands och beställde ett nytt köksbord. Hoppas att det inte tar så lång tid innan vi får det.
Albin och Madde kom förbi och tog en fika och kikade på Oscar. När de skulle åka hem så fick de ta en annan väg för de hade spärrat av vägen utanför oss. Det hade varit ett mordförsök på en ung tjej i närheten och de hade tydligen hittat bevis där. Det är så himla otäckt. Han som hade gjort det var också 16 år. Snacka om att förstöra hela sitt liv och hennes med för den delen.
Idag har Claes varit och jobbat. De hade utbildning på jobbet. Men det var inga problem att vara ensam. Claes skjutsade Alva innan han åkte till jobbet. Elin kom hem vid 10-tiden. Hon hade varit på klassresa i ett dygn och bara sovit 2 timmar...
Catarina och Moa kom och hälsade på. Jag bjöd på sparrissoppa och chevretoast. Sen satt vi ute i solen och bara mös.
Elin somnade vid tre-tiden och jag fick knappt liv i henne när vi skulle äta. Krille kom och hämtade henne efter maten för hon ska vara där den här veckan.
I lördags var vi hos Anders och Birgitta och åt middag. Alva badade i poolen efter maten. Vi höll knappt på att få upp henne :-) Det blev inte så jättesent, då jag inte riktigt orkar vad jag brukar längre. Mamma ringde när vi var där och berättade att pappa precis åkt in på sjukhuset. Han hade fått hög feber och mådde dåligt. Han låg kvar under söndagen, men fick komma hem i måndags. Man vet inte riktigt vad det var, men han hade tydligen tagit nya prover idag så vi får väl se vad de säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar